In bladen en films zijn de vrouwen van nu prachtig jong, elastisch en veerkrachtig. Ze goochelen zich een slag in de rondte, hebben een geweldige baan, het mooiste huis, de leukste en liefste kinderen en zeer interessante vrijetijdsbesteding. In het echte leven lukt dat maar een enkeling. Als je aan dit ideaalbeeld wilt voldoen kom je er vroeg of laat achter dat dat gewoon niet lukt.

 

Vrouwen van nu hebben veel meer vrijheden dan vroeger. Mooi, maar dit heeft ook een keerzijde. Er zijn veel keuzes om te maken en elke keus heeft voor- en nadelen. Als je buitenshuis werkt ben je financieel onafhankelijk, maar heb je veel minder tijd voor je gezin, je vrienden, je familie en je hobbies. Als je kiest voor werken en kinderen moet je haast wel een duizendpoot zijn om alles goed te doen. En als je jezelf ook nog met een sport of hobby wilt bezighouden heb je eigenlijk 30 uur per dag nodig!

Als het even niet wil lukken, als je tijdelijk uit balans bent, zijn Bach Bloesems een prachtig en natuurlijk hulpmiddel om deze balans weer te herstellen. Ze kunnen je helpen om weer sterk en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.


 

Copyright 2007 - heden Bianca Uittenbogaard